Най-старото кино у нас - Влайкова, вече има нов облик, след

...
Най-старото кино у нас - Влайкова, вече има нов облик, след
Коментари Харесай

Кино „Влайкова“ вече с нов облик

Най-старото кино у нас - " Влайкова " ,  вече има нов образ, след като е изрисувано от художник.

43-годишният  Иван Янков, който е художник, арт създател, татуировчик и барабанист в музикална група в Бургас получава предложение от своя другарка в София и без съмнение се захваща с плана, оповестява.

" Давай, Ванка, идвай да го нарисуваш това кино , ще можеш ли, таман го боядисаха скоро. Ще можем ли да го създадем скорострелно? Да, действаме, направихме план небрежно, едно лого трябваше да се сложат, едни ленти в профил, кино. И за три-четири дни, откакто говорихме, аз към този момент бях в София. И макар че беше нула грдуса, доста студено, направихме едно неподготвено скеле и за два дни плана беше осъществен ", споделя Иван Янков.

Тази творба надалеч не е единственото произведение на Иван, който твори върху хартия, стени и човешка кожа към този момент цели 23 години.

А по пътя нагоре Иван оставя запаметяващи се шедьоври в няколко европейски страни . И си спомня десетки произведения, плод на фикция, комбинации и въображение, хрумвания на клиенти.

До през днешния ден Иван е рисувал на най-необичайните места . Както по стени, по този начин и на интимни места от човешкото тяло по избор на клиента.

Освен да рисува, Иван обича и музиката. Участвал е в няколко музикални плана, измежду които и мястото му като барабанист в бургаска рок тайфа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР